GRATTIS mig själv!

igår var de 50års festen. de var super trevligt.. mycket folk och mycket skratt god mat och smaskig tårta. Texas var världens snällaste bebis.. och somna snäll igår m,m. men som alla andra fester så händer de ju alltid nått. så kl 01,00 i natt fick ambulansen försöka hitta sig ut på landet. efter en mycket otäck händelse. men alltig gick bra och dom var hemma igen efter ett par timmar på akuten :) vi är fortfarande kvar hos svärföräldrarna ska äta lite mat och sedan börja röra oss hemåt. längtar lite hem nu när vi vart här sen igår förmidda. ikväll blir de lugnt och skönt så vi orkar med veckan som kommer... :)

ja de var väl de...
eller okej

GRATTIS MIG SJÄLV PÅ NAMNSDAGEN!!!


50år

Japp imorgon blir Texas Farfar 50år.. Grattis Gamla Gubbe! så de blir 50års fest. ska bli riktigt roligt. vi kommer sova kvar där till på söndagen! hoppas inte festen blir för sen och jag hoppas att de kommer gå bra med Texis då de nu var ganska länge sedan han inte sov i sin egen säng. men de ska nog gå han är så snäll och söt så!! nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgon dagen!





det är MIN identitet!!

Har vart så sjukt arg och ledsen idag! jag fattar inte hur man kan ta en människas identitet och leka med den!! trodde aldrig att de skulle hända mig men man ska tydligen inte vara för säker.. nu har de hänt mig. någon har beställt skivor och spel på mitt namn m,m för nästa 14,000 kr.. ringt polisen idag och dom säger typ att jag ska ta reda på mer information om händelsen innan jag anmäler!! kul.. trodde de var deras jobb!! men pratade senare med en annan tjej som jobbar på bolaget jag fick faktura ifrån hon var jätte snäll och skulle ringa och kolla upp massa saker och försöka få fram så mycket information som möjligt om den här personen och sedan skicka hem ett berv till mig med de.. de hon kunde se på sin dator är hotmail adressen till den som gjort de här och jag kan lova att den där hotmail adressen har gått runt i mitt huvud hela dagen!! skönt att jag slipper betala den iaf :) men ändå riktigt jobbigt att veta att någon leker med min identitet! känns läskigt och jag känner mig riktigt ledsen och kränkt typ!! jag fattar inte hur man kan göra så mot en annan människa. funderar stark på att byta identitet nu!! kanske låter överdrivet men tänk om de händer igen eller försök sätta er in i min situation! Jag vill verkligen inte att de ska hända igen alltså. har så jävla mycket annat att tänka på. de får fan ALDRIG vara lugn och ro i mitt liv de är fan nått hela jävla tiden. fan vad less jag blir..
har mått piss hela dagen. ont i huvudet mår illa och är svimfärdig och yr! vet ej varför. men jag hoppas verkligen att de går över fort för de är inte roligt. imorgon ska vi och leta present till andreas pappa som fyller 50 på lördag så då blir de 50års fest. ser jag verkligen fram emot! sen på måndag ska vi till sjukhuset och träffa kirurgen som ska operera texas och på tisdagen är de dags för operationen och de är även min födelsedag :) på onsdag ska vi till BVC och på torsdag ska jag och göra PK-prov och på fredag ska jag iväg och göra nytt ultraljud på hjärtat mitt. hoppas på bättre resultat denna gång. på lördagen blir de att fria min födelsdag och på söndagen blir de slapp och mysar dag hela dagen efter en super lång vecka.. efter de hoppas jag att jag kan ta mig hem till norberg. längtar massa dit och saknar er där hela tiden! Nu ska jag ta och lägga mig och sova bort denna trista dag!
ha de bra allesammans...

natti natti.


:D







TACK FÖR ATT NI FINNS OCH FÖR ALL HJÄLP VID DOPET!! NI ÄR DIAMANTER VÄRDA!!!

Texas Jimmy Weine!

Nu är min skatt döpt.. Tack alla som var med och dela Texas stora dag! :)
















all min kärlek till dig!

Vill bara berätta för alla. för hela världen om min bästa vän. hon man ringer när man mår dåligt som alltid får mig glad hon jag pratar med när jag är glad för att sprida min lycka. hon som stöttar och förstår och hon som peppar!
de är min älskade vän den ända jag faktiskt helt litar på till 100% Och självklart så är hon gudmor till min älskade son! utan dig i mitt liv så skulle jag nog inte klara mig för DU är min allra bästa vän jag älskar dig och du betyder så mycket för mig! GLÖM ALDRIG DET!!!!




Jag och den bästa Emma!


Fruktansvärt besviken!!!

Ja de är jag!!! Du sa att du ville du börja till och med gråta av glädje när jag fråga dig om du ville sjunga på dopet. och nu svarar du inte jag har försökt ringa och jag skickat sms. allt.. tror inte du fattar vilken jobbig situation du sätter mig i. att försöka hitta någon annan är jävligt svårt när de bara är 2 dagar kvar till dopet!! otroligt dålig stil!!! ledsen och BESVIKEN är jag!!!

Men eftersom jag så himla gärna vill ha dom här låtarna så har jag tagit de jobbiga beslutet att jag får sjunga låtarna själv :) :(

nu ska jag mysa med min familj och vara bitter!!!


KLAR!!!

Äntligen Äntligen är vi klara med ALLT inför dopet.. har nyss kommit hem efter en storhandling av mat m,m!! fy fan vad skönt att bara slappa 2 dagar nu innan allt ska tilllagas!! :) kan behöva de då min kära son smittat mig med förskylning!! :(
nu ska vi ta oss en kvällsmacka och mysa hela kvällen och titta på en film :)
ha de!


Rubrik!

Fan vad svårt de ska vara och komma på en rubrik!!! kanske de börja skriva datumet bara eller nått!!! måste tänka på de!
idag har jag vart på tårtverkstan och köpt massa pysselsaker så jag kan göra tårtorna till dopet! :) åå vad jag längtar tills jag får sätta mig och pyssla med de där.. och gud vad vi LÄNGTAR efter er som kommer uppefrån!!

har precis ätit Massa mat.. fisk och potatis och äggsås!!! sååå jäval gott. love it!

nu ska jag lägga mig och vila ett tag han så himla skallebang!!! as jobbigt.. men förhoppningsvis blir de bättre efter lite OS-tittande! :P

ha de!


upprörd!!

Läste nyss ett inlägg på familjeliv om en mamma som inte älskar sitt barn av olika anledningar.. blir så jälva förbannad! tycker de är skamligt. jag själv tycker att en förälder måste älska sitt/sina barn. du har satt dom till värden du hade ett val du måste älska ditt barn!! jag själv kommer alltid älska texas. vad han än gör vad han är bestämmer sig för i livet hur han än ser ut och hur han än beter sig så kommer jag älska honom för han är mitt barn! så är de bara.. hur fan kan man säga att man inte älskar sitt barn?? jag fattar inte de...
som jag ALLTID sagt.
EN FÖRÄLDER MÅSTE ÄLSKA SITT BARN MEN ETT BARN BEHÖVER INTE ÄLSKA SINA FÖRÄLDRAR.
vi vald barnet barnet valde inte oss..
åå vad arg jag är nu!! bra start på alla hjärtan dag! :P



JAG ÄLSAKR DIG OBESKRIVLIGT MYCKET OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA MIN ÄLSKADE SON!!



men men.. idag är de iaf alla hjärtans dag!! vi ska inte göra nå speciellt. vara hemma och mysa äta gott och vara extra kära bara :)





sjukling!

kul.. texas har blivit sjuk.. rinner ur ögonen och näsan. hostar och nyser och feber. mindre roligt. hoppas han är frisk till dopet iaf.. nu blir de massa mys innan prinsen ska sova för natten :)


Operationen!

Idag kom de väntade brevet i brevlådan! Nu har Texas ÄNTLIGEN fått en operationstid! ÄNTLIGEN ska han få bli av med besvären!! ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!! men fy så nervös man blev nu när man vet att de inte är långt kvar. och sen är de ju inte de roligaste datumet den 2 mars! MIN födelsedag!! kul att spendera den på sjukhuset och sitta och vara orolig och alla känslor man kommer ha då!! nej! men men Texas är viktigare och så länge allt går bra och han slipper sina besvär så kommer de vara den bästa födelsedagspersenten! :)
sitter och letar doptårtor på internet nu har hittat några fina faktiskt. tänkte Emma och Mamma skulle få hjälpa mig att göra dom på lördagen när dom kommer :P hihi!
Nu ska vi åka och inhandla mer saker inför dopet!! hörs!


vad händer?

åå jag vet inte vad som händer.. jag tappar så jälva mycket hår.. stora tussar liksom! känns liksom inte normalt!!! alltså de står på medicinerna jag äter att lite håravfall kan uppstå men de här är inte lite!! kanske blir helt kal på huvudet?!? de vore ju super kul eller inte!! usch jobbigt hoppas de inte blir värre iaf!

Nu ska jag och texas ta oss en dusch sen ner och göra ett nytt pk-prov! sen blir de nog att rulla runt på stan ett tag.

Ja jag måste oxå säga att jag börjar fan bli RIKTIGT bra på Photoshop nu! de är skit roligt att hålla på nu!! tänkte jag skulle lägga upp några bilder.













av mig i PS!!! :)


hade bra allesammans!



GALEN!!!!

Jag blir galen!! nu är de för mycket i huvudet.. varför kan inte allt gå som jag vill någon gång.. ähh skit i de.
orka negativt!

idag har jag och texas vart hemma hela dagen och bara myst och sjungit och busat m,m! sen kom pappa hem och gjorde oss sällskap i sången! hihi. sen kom prästen! jätte trevlig med lite konstig.. han skrev på ett papper hur vi vill ha dopet men han skrev huller om buller i alla hörnen med 100 pilar överallt m,m så jag hoppas verkligen han håller koll på vad han skrivit sen när dopet är i rullning. annars blir jag galen!!!!!

snart är de efterlyst..<3 vilket oxå betyder att de är 15 veckor sedan mitt vatten gick :) ondagen den 28 oktober kl 21,00 precis när jag ska sätta mig och titta på mitt älskade Efterlyst!! TYPISKT.. men nu har min prins kommit till världen så nu är de ingen risk för den händelsen igen :P


PRÄSTEN!

Ja imorgon kommer prästen hit och ska prata mer om dopet.. åå de är inte långt kvar nu känner mig super stressad.. inte så bra men vad i helvetet ska jag göra när jag får fixa typ allt själv! får se vad prästen säger imorgon iaf. tror allt kommer gå skit bra så länge Texas inte skriker hela cermonin! fast de tror jag inte.. de är så sällan han skriker.. nej så får jag inte tänka.. de kommer bli ett fantastiskt dop. AMEN!


byta någon??

Någon som har lust att byta kropp med mig?? jag orkar fan inte ha de så här. varför just jag? vad har jag gjort för att förtjäna detta? var in på akuten igår och kolla hjärnan och benen fall jag fått nå mera blodproppar.. huvudet var okej men jag har fått 3 nya proppar i benet! FY FAN!! ont gör de och inget kan dom göra förutom mer mediciner och smärtstillande! hade jag inte haft min lilla prins hade jag nog gett upp för länge sen.. men så länge jag har honom så klarar jag ALLT!!! jobbigt bara att behöva ha så ont och vara lite halvt borta i skallen nu när allt med dopet är m,m! önskar jag bodde närmare min mamma och mina älskade vänner så man kunde ta sig lite hjälp av dom!! men men får väl skylla mig själv som hitta kärleken fööööööör lååååångt bort!! nej nu måste jag röra mig mot sängen!! ha de bäst!



Lördag :(

Texas Farmor och Farfar var nyss och hämtade honom då han ska vara hos dom idag för jag å andreas ska åka och sätta oss på akuten. :( trökigt men måste! skulle åkt igår men texas var int epå de bästa humöret då så ville inte lämna honom till dom då!! hoppas att allt är som de ska att smärtan jag har beror på nått annat än blodproppar!!! håll tummarna för mig!


VI föralltid!

JAG, ANDREAS OCH VÅR ÄLSKADE TEXAS! <3



vad ska de bli?

Ja vad ska de bli av min son när han blir större? haha
han är ju redan självdestruktiv och river sig själv i ansiktet och slår sig själv...
Och när han ligger på skötbordet så ligger han och sparkar mig och andreas i magen och när han ligger bredvid oss i soffan eller nått så får man sig ett par smällar i ansiktet!
Hoppas de inte håller i sig :P

Men han kanske blir Boxare när han blir större.. man skulle iaf kunna tro de!! min lille skrutt!

 


maten är KLAR!! mums!

idag har jag vart ner och gjort PK-prov igen nu låg de mycket bättre igen hoppas att de fortsätter så. efter de var vi till kvinnohälsan och träffa barnmorska och gick igenom min förlossning åå vad roligt de var. sen fick jag med mig alla papper dom skrivit om mig m,m lite roligt att läsa.. hitta massa saker jag inte fått reda på innan! men bara possitiva saker iaf! så de var super roligt.. nu sitter jag och tittar på när min älskade kock lagar super god mat till mig.

Idag blev Texas 14 veckor. Och snart är de han dop.. ska bli riktigt roligt. känner mig inte lika stressad längre för nu känns de som jag har koll på läget. :)

Köpte mig ett armband när jag var ner på stan oxå! jätte fint.. ett sånt där man bygger på saker själv på!! haha hoppas ni fattar för jag vet inte hur jag ska förkara!

Nu är maten färdig Och imorgon blir de Fredagsmyyyyyyyyyyyys!

Sänk Lönen och BVC!

Ja de tycker jag!! jag blir så jävla förbannad att dom jävlarna inte kan göra sitt jävla jobb.. och dom ska fan inte skylla på att dom inte hinner med. anställ flera isf.. fan vad arg jag är nu!! men kan fan inte ta sig fram någonstans.. de var jag som fick ploga med vagnen!!! FAN TA DOM DÄR JÄLVA PLOGGUBBARNA!!! ingen lön ska dom ha och stämmas borde dom!!! åååå rosenrasande är jag! en sträcka som tar 5 min tog mig idag 20 min pga av er!!!! IDIOTER!!!



nog om de! var på Bvc med texas idag.. de gick super bra.. min tjockis börjar bli stor!! huue vad fort de går.. hela 5610g nu!! :) och 56 lång!! plutten min!! sen fick han ju vaccination idag oxå. han var jätte duktig grina en kort kort stund sen skratta han åt barnmorskan!! hihi sötnöten! nej nu måste jag laga lite mat till mig själv innan jag svälter!!! ha de!


igår, idag, imorgon!

Igår var jag och gjorde Pk-prov igen börjar tröttna på detta nu så in i bomben.. jag har sjunkigt i värdet igen och nu har dom pratat med en läkare för att kolla hur dom ska göra för att jag inte ska gå upp och ner i värderna hela tiden så nu kommer jag få ta mycket mera medicin än jag brukar och sen kommer jag få börja med dom där J*vla sprutorna igen. jag vill verkligen inte de jag hatar de. de gör bara ont och är jobbigt! faaaaan....


Idag har de vart en mäklare här för att värdera lägenheten.. De gick jätte bra.. jätte fin lägenhet sa hon!!
vill inte säga för mycket men skulle vi sälja lägenheten för utgångspriset sen när vi ska sälja få går vi vinst på 400,000 och de känns riktigt bra! :)

Imorgon är de BVC som gäller.. Texas ska vaccineras och vägas m,m! ska bli roligt de var ett tag sen nu.

Nej nu ska jag lägga mig en halvtimme medans Texas sover har lite ont i huvudet.. ha de bäst! 



RSS 2.0