Full Måne!

Ja de är full måne och jag har huvudvärk och kan inte sova. Mest för att mina tankar kör 300km/h i huvudet på mig.. Allt från a-ö. Men mest ang mina så kallade "vänner".
Hur irriterad jag besviken jag är på vissa av er. När jag var gravid så skulle ni vara så hjälpsamma och stöttande men så fort man får barnet så är blir man osynlig och mindre värd eller? Ni ringer aldrig längre ni kan aldrig hitta på nått längre m,m. jag fattar inte! Vad är de ni inte förstår? Jag är fortfarnade samma person mad samma sinne och humor! jag vill fortfarnade ut och hitta på saker jag är inte den som drar mig från att hitta på saker och de vet ni oxå. bara för att jag fått barn så betyder inte de att jag inte kan hitta på saker längre. jag kan göra samma saker som jag gjorde då som nu! och jag kan fortfarnde prata i telefonen för jag har inte tappat talförmågan sen jag fick barn!
Texas är de bästa som hänt mig men bland mina "vänner" känns de som att de är nå negativt att få barn!
Jag känner mig utstött och minder värd för att jag fått barn! jag vet inte vad jag ska säga mera!
men de är lite vad jag känner iaf!!!


Ps. Ni behöver inte fråga om jag menar dig,dig eller dig. ställ dig den här frågan bara

Hur var jag mot Jenny innan hon fick barn? Och hur är jag mot henne nu?

Tycker du att du beter dig annorlunda? Då syftar jag på DIG!!!!

Nu har jag fått sagt de! nu ska jag göra ett sista försök till att sova!

NattiNatti


Mitt allt MIN son!








MIN TUFFA KILLE!!! ÄLSKAR DIG MASSA!


Han är såå snygg!

Texas sov till halv 10 idag.. åå vad skönt de var. böhövde verkligen de kände jag!! sen busade vi till kl.11,30 gick då till vårdcentralen och gjorde prov. skit tråkigt! Sen gick vi runt på stan och jag kom som vanligt inte hem tomhänt!!! :P

Sen när vi kom hem blev de massa mer bus tills Texas fick för sig att dunka huvudet i betongväggen! och somnade och veknade sedan och kräktes! så då blev de några timmar på akuten! och nu måste vi sitta och vaka över honom hela natten! väcka honom varje kvart dom två första timmarna och efter de 1 gång i timmen för att kolla så han vaknar och inte är svår väckt för då måste vi åka in på akuten igen! Men än så länge har de gått bra. men jag vet inte hur jag ska klara att vara vaken hela natten och sen hela dagen imorgon!! Men men vad gör man inte för de finaste man har!

åå en sak till! fick reda på igår att Nordman spelar på harrys här i linköping ikväll!! fan att jag inte fick reda på de tidigare..
Andreas mamma var hos tandläkaren idag och när hon kom ut från tandläkaren så såg hon honom FY FAN vad fuskigt!!
Ni som tycker jag är helt knäpp nu kanske ska få veta att jag tycker Nordman är så sjukt snygg!! mmm!!

Imorgon börjar en ny helg som kommer spenderas på stan då massa melodifestival artister är på gränden och spelar och play från made in sweden! de kan vara lite roligt att se :)

Renoveringen i hallen går hur bra som helst ska försöka hinna titta på tapeter i helgen oxå men har lite problem med de.. jag har sett så snygga tapeter jag skulle vilja ha där men Andreas tycker att de är så onödigt att kasta ut så mycket pengar på tapeter när vi ändå ska sälja lägenheten! och tycker då att vi ska ta ett billigare alternativ. och de kanske jag kan hålla med om!! så de får väl bli nå tråkiga vita vanliga tapeter.. skit trist men men!!! dom som köper lägenheten får väl tepetsera om själva sen!

sorry för ett kanske jätte rörigt inlägg. men jag har inte alla getter hemma så här sent på kvällen! KRAM


Utmanad!

Okej jag har blivit utmanad av emma att skriva 4 sanningar om mig själv!
såå..
1. Jag har frikort på sjukhuset och apoteket :P
2. Jag skulle inte klara 1 dag utan Oboy!
3. Jag älskar att skämma bort min son!
4. Jag slösar alldeles för mycket pengar på skit! :(

Ja de var väl de.. nu ska jag tydligen utmana 3 st då utmanar jag!

Aimeesmom (angelica), Majjabajja (Maria) Och Karin!



bajj


Mitt Ögongodis :)




Förklaring!

kom på att jag kanske måste förklara lite från mitt förra inlägg!!!

De jag menade med Wilgot för er som inte fattar!
Wilgot är förtidigt född.. han skulle vart född 27 feb så han skulle vart ung 3veckor.
men han föddes den 13 dec. och är därför lite mer än 3 månader..
 Så han är ju sjukt mycket mindre än en 3 månaders. han är ju som en 3 veckors bebis.
jajja fattar ni inte nu är ni knäppa!
Eller så är de jag som är knäpp som tror att ni inte skulle fatta mitt förra inlägg!
ähh!!!


Västervik!

Japp igår var vi äntligen till Västervik och träffade Elin, Mattias och lilla Wilgot. han var super söt. han var såå liten han är ju bara 6 veckor mindre än Texas men egentligen bara 3 veckor gammal! så han är ju som en 3 veckers bebis.. så liten och så gudomligt söt! super god mat fick vi och trevligt som tusan var de! :)

Idag har jag var på stan och fixat lite. spant present till Emma som fyller år ganska snart iaf.. men jag har sån beslutsångest vad jag ska köpa till henne!!! men de löser sig.. måste hitta present till Andreas oxå som fyller år dan innan Emma! de är ju ännu svårare!


Måste berätta en sak som inte är så trevlig så ni som är känsliga SLUTA LÄS NU!!!!!!

Texas har haft ganska svår att bajsa ett tag nu och han tar i och tar i men de kommer inte ut nått! Stackarn. Men då köpte vi katrinplommon puré till honom igår som han fick då!! och nu har han verkligen fått skitit ur sig.. VÄRLDENS JÄVLA LASS.. blöjan räkte inte till.. de blev bajs över allt.. benen,ryggen ja ända upp till nacken! på hela bodyn och hela byxorna. så de var bara försöka få av han kläderna och in med han i duschen och medan jag kolla så vattnet var i lagom tempratur så kissa han ner hela badrummet och sedan VÄRLDEN JÄVLA KRÄKA!!! ersättning blandat med katrinplommon.. Riktigt mysig färg och lukta smasken!!! och efter allt detta så fick vi världens gladaste barn.. han skratta och prata och förde liv som tusan i duschen sen!! haha

DET ÄR SÅ KUL MED BARN <3

Nu sover han iaf. och nu ska jag mysa med mitt andra hjärta!!! ha de bäst!


Nu börjar lusten komma tillbaka!

hej igen. hoppas ni inte saknat mig för mycket :P

De har inte hänt så jätte mycket sen sist jag bloggade men jag kan väl berätta lite.

Texas har gjort sin operation nu och allt gick super bra. Äntligen är problemet borta. så himla skönt måste jag säga. en lättnad för hela familjen. men operationsdagen var nog de värsta jag varit med om! att behöva söva ner sitt barn önskar jag INGEN förälder fy satan vad hemskt de var. tårarna bara spruta på mig. Fick med mig Texas napp ut från operationssalen och gick ochhöll den jätte hårt i handen under hela tiden.. min snutt! men men allt gick bra iaf och de är såå skönt!!!

Jag, Andreas och Texas har varit i Norberg och hälsat på Mormor och gusmor och nicko m.fl. de var super roligt.
På lördag förmidda var Jag Emma Andreas Martina Jenny Anders och Texas och lilla Isabelle ute på promenad i solen de var riktigt trevligt. och kul att se söta Isabelle. Skit söt är hon och TExas och hon tillsammans. VILKA SOLSTÅLAR!!! sen på kvällen hade  Emma  fixat ihop en liten melodifestivalkväll med massa folk jag inte träffat på länge. de var rikigt roligt och jag uppskatta de jätte mycket. Texas var självklart med men han sov hela kvällen trots allt liv (som jag förse :$) hihih.. Jag och Emma delade på lite vin (3 flaskor) vilket slutade i att jag blev lite onykter. Tur att andreas var nykter iaf :) Sen åkte vi hem till min moder och la Texas i sängen och när han somnat om gick jag och andreas och mötte upp dom andra och sedan på norbergs älskade juvel PORTAN.. haha! Nej men de var jätte trevlig minus lite av kvällen då! på söndagen skulle vi vart på rally men jag var för bakis. jag vet att jag får skylla mig själv men de var värt de!  sen på eftermiddagen åkte vi tillbaka till Linköping :(

Sen har jag inte gjort så jätte mycket mera.. vart på stan några dagar träffat vänner, fikat, myspysat massa m,m!!

Nu är kl. 23,40 och jag borde gå och sova vi ska upp tidigt imorgon och äka till västervik! de ska bli riktigt roligt. vi ska äntligen så träffa Elin och Mattias bebis Wilgot. som vi längtat efter de. Ååå vad roligt de ska bli!

Nu kommer lite bilder från våran helg i Norberg!



























Så nu har jag skrivit av mig lite nu måste jag verkligen gå och lägga mig ha de bäst allesammans!!!! pussilipuss!!!


orka!

har inte haft nån lust eller ork att blogga på sista tiden. återkommer när lusten är tillbaka!!!!


fredag igen??

OJ vad fort de gick.. den här veckan alltså!! de har varit mycket den här veckan som ni flesta vet. ni som inte vet titta tidigare inlägg!. Texas operation gick iaf bra. men de var sjukt jobbigt. jag lider med alla som måste söva ner och operera sina barn jag tycker inte att nån förälder ska behöva uppleva de..  mitt pk-prov var bra den här veckan oxå :) och ultraljudet på hjärtat såg finfint ut denna gång :) hoppas allt fortsätter så här bra nu! är trött på skit nu! har massa jag ska skriva imorgon. men nu ska jag ta hand om en trött och ledsen pojke! natti


Nu kommer de........

Ångesten,nervositeten,oron,sorgen,rädslan ja ALLT!!! var och skrev in Texas på kirurg avd idag. så imorgon kl 07,15 ska vi vara där och operationen startar 8,00 jag ber alla mina älskade vänner tänka på lilla Texas då. så får vi hålla alla tummar och tår för att allt kommer gå bra. :)

Nu ska jag och Texas lägga oss och vila lite vi är jätte trötta båda två!!

<3


RSS 2.0