TEXISEN





MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR ENORM!!
MAMMA ÄLSKAR DIG!!


VAGN!!

Nu har vi köpt en ny vagn!! de blev denna!




Vi är SUPER nöjda!



Ingen Vagn!

Jaha nu står vi här utan vagn till Texas.. JOBBIGT!! hur löser vi där här nu då?????
Kanske åka och köpa ny vagn?? JAJJEMÄÄN de gör vi!!! :) heddå!


KÄR!!!

Jag är kär.. i 2 saker! hihi..
 hot wingsen på mc donald´s.. åååååååå så jävla gott.. med Bea till.. mmm vill tillbaka till donken nu!

Och sen i en vagn vi var och titta på idag! så jävla snygg. de klickade direkt mellan oss.. kärlek i första ögonkastet! andreas tyckte oxå om den.. och texas så ut att sitta skönt i den!! :)

så nu är de bara att spara lite pengar så ska vi köpa de har vi bestämt oss för! (för de var ju inte de billigaste vagnen) de är helt sjukt vad vagnar är dyra.. jag fattar inte de. en ställning med lite tyg på liksom!! men men!

nu ska jag gör mat till Texas!!


han är för go!

jag Älskar att texas är lika morgontrött som jag är ibland!! idag vakna vi kvart över 10 såå skönt eftersom jag kom i säng väldigt sent.. texas somna kl 8 igår så jag blev sen isäng för jag tycker de är så skönt att vara uppe och få lite ensam tid! nu håller vi på att göra oss ordning för jag ska ner och göra PK-PROV igeeen!!! börjar bli riktigt trött på de men de måste ju göras tur att de går fort iaf!
nej nu måste jag trava vidare!!
  


skönt att allt går som planerat!

som rubriken säger.. skönt att allt går som plamerat! inbjudningkorten ligger just nu på brevlådan i tannefors i typ en kvart till sen åker dom nog ett varv runt sverige och på måndag ligger de en inbjudan kanske i din brevlåda!

har oxå vart och fixat bordsdekuration och dukar m,m idag! sköönt!! kollat upp priser på maten och andreas har pratat med hans chef om att få låna köket på restaurangen för till lagning!! TOPPEN!!!!

fortsätter de så här bra så är allt klart snart! då är de bara att njuta tills tiden är kommen!!



Dop!

Nu har jag och Andreas vart ner och bokat tid för Texas dop! och vi hade ju tänkt oss mitten av mars men de var fullt i kyrkan ända till Maj förutom en tid den 21 februari.. så vi tog den och nu blev de helt plötsligt massa att göra. och lite brottom är de!!
Men vi har iaf vart i väg och köpt saker till inbjudningkorten så nu har vi setat och gjort våra egna inbjudningkort. dom blev super fina :)
Så ni som är bjudna får förhoppningsvis korten på måndag! Och ni som inte är bjudna jag hoppas ni inte blir för besvikna. de är inte för att jag inte vill att ni ska komma.. jag hade gärna bjudit alla jag känner för att dom ska få vara med på min sons speciella dag. Men tyvärr så kan vi inte de.. de finns inte plasts för alla efteråt tyvärr.. :)
Kan inte göra så mycket åt de även fast jag skulle vilja! jag hoppas verkligen ingen tar de personligt iaf!



min Prins"essa" :)

ja som sagt då var de dags igen för pk-prov! 3 gången på en vecka. skit tråkigt men de måste ju göras! efter de ska jag träffa Linda och lilla Luke på stan! de ska bli trevligt och bara mysa med våra små!

Texas börjar bli så stor.. han är liksom inte bebis längre känns de som! han är min kille nu! han är så jävla underbar.. skrattar sig igenom hela dagarna och sover hala nätterna! så skönt.. jag är alltid utvilad! gick upp halv 7 idag och Texas ligger fortfarande och sover.. han somna 9 igår och sover fortfarande.. ska snart väcka min prins så vi kan äta lite mat och göra oss klara för en heldag ute..

haha nu funderar ni nog över min rubrik!! haha.. joså här är de.. för ett par dagar sen fick vi lite kläder av Angelica..Tack igen föresten! men där fanns iaf lite blandat med pojkkläder och flickkläder.. och de var en jätte söt klänning med.. och eftersom Texas har sån elak mamma så var jag tvungen att sätta på honom klänningen! STACKARN!! hihih.. men kunde inte låta bli.. man måste väl testa kläder man får fall dom passar är de inte så??

HÄR ÄR HAN IAF MIN PRINS"ESSA"....



VACKRASTE "FLICKAN" I STAN!! :)

mamma älskar dig. och förlåt för jag utsatte dig för detta :P




Gråter!!

Känner mig så jävla besviken och ledsen!! Varför kan du inte förstå hur jag känner?? för mig är de viktigt att du ska träffa honom! jag vill att han ska få träffa dig! varför ska de vara så svårt? varför är de bara massa "undanflykter" hela tiden? Varför är inte han lika viktig? åå jag fattar inte jag blir tokig? varför ska hon bestämma att era pengar inte räcker för att ta er hit? Jag tycker att du borde tagit dig råd!! JAG HAR FAN FÅTT ETT BARN!!! han är snart 3 månader och du har fortfarnde aldrig träffat honom? Du har fått så många chanser!! FAN..Jag är så jälva besviken.. men mest ledsen. kan fan inte hålla tårarna inne längre.. de gör så jävla ont!


headers!

har några headers om någon är intreserad!!


känslor..

funderade på de här med känslor.
Alltså jag älskar ju min mamma för att hon är min mamma och den som står mig närmast!
jag älskar ju mina vänner som står mig nära för jag känner stort förtroende och tillit till dom
och mina kälsor för andreas är så stora så jag älskar honom!
Men kärleken till sitt barn går inte att beskriva den är så annorlunda och speciell! så stor och så magiskt!
ni som har barn ni kommer förstå vad jag menar.. och ni som inte har de.. ni kommer fatta vad jag menar när de är eran tur sen.. för innan de kommer ni inte förstå!!! 

ÄLSKAR ER!! 


beslutsångest!

vilken ska jag ha som header???
HJÄLP vad du tycker du???

 

 

första eller andra???


KLICKA på bilderna så blir dom större om de är svårt att se!


vart fan är john!

Vaknade halv 8 imorse.. nu är klockan 02,20 och jag har fortfarande inte somnat... ILLA!! hur ska jag orka dagen som kommer?? vet knappt om de är värt att gå och lägga sig.. kommer ju vara så trött iaf imorgon!! FAN skulle ha lagt mig medans jag var trött men men nu sitter jag här pigg som en lärka! :)

Pratade med Nathalie idag och de var länge sen.. riktigt roligt.. saknar henne otroligt mycket.. Vi borde prata oftare och vi borde anstränga oss och träffas oftare.. nu har jag inte sett henne på 3 år nästan!! de får inte fortsätta så.. när vi var mindre var vi så himla tajta! Men men ibland glider man ifrån varandra lite när man flyttar åt varsit håll! men skönt att vi kan prata någon gång iaf :)

Imorgon ska jag iaf spring på stan men Karin! de ska bli super kul! ta en fika och snacka lite gojja!

ska nog lägga mig endå och se om jag kanske kan sova lite!!!

NATTI NATTI


<3




            PAPPA OCH MAMMA

 




BARN!


Älskar min familj otroligt mycket!


hälsade på i diket!

Söndag idag då. skulle ha ridit men de blev tyvärr inte så. tråkigt tråkigt. så vi åkte ut till andreas föräldrar de var jätte trevligt. och för er som inte vet de så bor ju dom på landet. och sista sträckan till dom är en ganska liten väg.. man får köra in på en sån där M-skylt när man möter en bil. de går att möta en annan bil men de är riktigt trångt då. vi lyckades möta en idag som kom i ganska hög fart och Andreas körde så långt åt kanten han kunde men den bilen flyttade sig inte alls åt sidan så vi åkte ner i diket.. hej hej diket. och den andra bilen körde bara vidare han stanna inte ens för att kolla hur de fick när han såg att alla vi fick krypa ut ur förar dörren! IDIOT!!! tycker de är en skyldighet när de var hans fel att vi hamnade där.. men med lite hjälp från en traktor så kom vi upp... och vi alla lever. :)

sen när vi kom hem gick jag och Andreas och Texas till slottet. för som har satt upp en ljusföreställning där som heter en slottssaga.. de är så jävla häftigt.. man blir riktigt glad av att se den men står bara och ler hela tiden..

men nu är vi hemma igen och Texas sover så jag och älsklingen ska lägga oss i soffan och titta på film och mysa :)

ha de bäst allesamman!


Lördag!

jaha då var de lördag! jag skrev i bloggen igår.. och precis när jag var klar råkade jag på nått vänster radera allt.. så jävla pisst!men men gör ett nytt förök nu då!
de var ju ett tag sen jag blogga nu fy mig men vi har haft problem med datorn!

Var i norberg och fira nyår.. ååå vad roligt de var.  synd att de inte är nyår varje dag! hihi..

Texas träffa läkaren på bvc i torsdag och hon hade bara positiva saker att säga om honom.. nu väntar bara den där operationen! ska bli skönt att få den avklarad men man är ju fortfarande sjukt orolig att nått ska hända.. men snälla mina kära vänner håll tummarna för min prins!

nej nu har jag faktiskt inge mera att skriva...

ELLER JO FÖR FAN!! gissa vad?? gissa vad jag ska göra på söndag?
jag ska iväg och rida med Karin! åå de ska bli så roligt de var på länge sen jag satt på en häst nu! längtar som tusan..

nopp tillbaka till verkligheten.. dags för blöjbyte :)


RSS 2.0