NORBERG!!

ÄNTLIGEN är jag tillbaka i Norberg och ska vara här under nyår. så himlans skönt.. och sååå roligt jag ska ha!!!
Emma och jag ska ROCKA!!!


Texas Widberg!




 De Vackraste i min värld. Jag älskar dig obeskrivligt mycket!



helvetets jävla oturs dag! far åt fanskapet!

åå dagen började så bra. allt var planerat och klart hur vi skulle lägga upp dagen så vi skulle hinna allt. och allt gick toppen tills jag skulle till vårdcentralen och ta mitt PK-prov och mitt värde sjunkigt! irriterande! men men de blir bara fler tabletter att ta tänkte jag!! mm visst sen när dom ringer från AQK-mottagningen och ska berätta hur många piller jag ska ta så säger dom att jag måste börja med mina sprutor igen!! FANSKAP *IDIOT JÄVEL!!!
och när vi gick hem från stan så kom de en ambulans med syrenerna på och gissa vad.. FANSKAPEN skätte ner hela jävla mig.. IDIOTER!!!!!!!!!!! dyngsur och svinkall resten av vägen hem!! IRRITERANDE!!!! och klockan är bara 2 vad mer kommer hända idag???? FAN!!! går och sover tror jag!! ååååååååå.....



ombyggnad igen

håller på att fixa bloggen igen men har gett upp för idag.. så ursäkta röran!!!!


Mandel!

igår vad de julafton.. mycket trevligt.. och texas första jul. :) han fick massa massa julklappar och de märks att han gillar dom! så man tackar och bockar för dom :)
i gröten hittade andreas en mandel vilket betyder då att vi ska gifta oss under 2010... hihi.. får väl se vad som händer men de.. :)
viktigast nu är nyår och de ända jag ser fram emot just nu.. jag ska ha så jävla roligt.. och den som förstör mitt nyår bör lägga benen på ryggen och springa!!!!!!
ha de bäst allesammans och hoppas ni haft en trevlig jultid..
nu ska vi åka till andreas morbror och fira lite mer jul!! :)



sömnlös natt! :(

dagen började jätte bra igår.. jag var nere på stan och tog en fika och sprang runt lite. jätte trevligt! sen kom jag hem och hann inte vara hemma så länge. de var en stund efter jag givit Texas mat. han satt i mitt knä och stirra runt i rummet och skratta till lite då och då.. sen hör jag hur han bara knippar efter luft. paniken bara steg och Texas började bli helt blå i ansiktet :( jag börjar skrika: ANDAS FÖR FAN!! jag visste inte vad jag skulle göra men jag vände honom så han hängde över min arm och dunkade honom i ryggen och efter ung 15-20 sekunder började han andas igen och började stor gråta jag jag grät och krama om honom allt jag hade.. jag har aldrig i hela mitt liv varit så jävla rädd ALDRIG!! så i natt har jag inte sovit nånting. jag har varit så rädd att han skulle sluta andas igen så jag har inte vågat somnat!! usch om nått skulle hända honom jag vet inte vad jag skulle göra. den här gången gick de bra men nästa då?? åå vill inte ens tänka på de här nå mera!!




MAMMA ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET.


Klar för julen!

Ååå vad skönt att ha allt klart för julen. alla klappar kläder ja allt.. så himlans skönt!! jag bara måste komma ihåg att ladda batteriet till kameran så jag kan ta massa bilder nu när de är Texas första jul!! nån kanske kan påminna mig att göra de??
nu väntar jag på älsklingen så ska vi åka ut till hans föräldrar! undra bara hur vi ska få in alla julklappar och vagn och allt i bilen!! för de är inga små julklappar heller... kanske hyra ett släp!! hihi.. nejdå allting går bara man vill :)

Saknar pemzzon massa redan!!



Linköping!!

Jaha då har jag varit i Norberg sen i söndags och nu är de dags att åka hem igen :(
Texas ska åka tåg för förta gången i sitt liv!! undra hur de kommer gå. förhoppningsvis kommer han sova hela vägen.. håller tummarna för det.. ska bli skönt att träffa andreas igen för jag saknar honom.. men de ska inte bli roligt att åkla hem tyvärr.. skriver senare!!


Mängder av Kärlek!




Mamma älskar dig mer än allt Texas!


Texas+Vagnen=

Idag var jag, emma och texas till avesta en vända. och gick lite på stan. Texas sov som vanligt hela tiden! Texas+Vagnen=bästisar! hihi..
super skoj att vara här iaf! men måste erkänna att jag saknar Andreas lite! :P


hej IGEN!!

japp nu är jag tillbaka ibloggandet.. men jag håller på göra om sidan och de tar sin lilla stund så ha tålamod!! :)


RSS 2.0